Wat is het afgelopen half jaar enorm snel gegaan. Het lijkt nog zo kort geleden dat ik startte met het project Nimbin, dat nu inmiddels is afgerond. De zomervakantie is begonnen en ik heb een aantal dingen afgesloten en ben een aantal nieuwe dingen gestart. Ik vertel er graag over in deze journalist in de dop.

Nimbin
In februari begon het project Nimbin, vanuit mijn studie journalistiek. Tijdens dit project heb ik hele toffe dingen gedaan, waaronder een reis maken naar Perugia en Berlijn. Daarnaast richtte het project zich op leren buiten het klaslokaal en op een andere manier denken en kijken. Daardoor neem je nieuws, maar ook andere gebeurtenissen, helemaal anders op. We hebben gekke en inspirerende projecten gedaan, waardoor ik als journalist en persoon enorm ben ontwikkeld. De laatste maanden heb ik gewerkt aan mijn portfolio, dat dient als afsluiting voor Nimbin.

Voor heel Nimbin krijg je 28 van de 60 punten. Dat is nogal wat dus! De punten krijg je als je je assessment (presentatie) met een voldoende hebt afgesloten. Daarin heb ik mijn portfolio laten zien en mijn voortgang tijdens het project besproken. Ik kreeg een negen! Je kunt mijn portfolio hier bekijken.

Podcast
Een onderdeel van mijn portfolio is de podcast, die nu ook op mijn blog staat. Ik wil heel graag meer afleveringen gaan maken van Oppervlak. Heb jij nog een idee voor een aflevering? Laat het me dan weten onder de podcast in de comments! In de podcast bespreek met een gast de algemene kennis over een specifiek onderwerp. De eerste aflevering gaat over biljarten en je kunt hem hier beluisteren.

En nu is het dus zomervakantie voor mij. Ik hoef niks meer, alleen maar bedenken wat ik wil doen met mijn tijd. En dus heb ik weer tijd om aan mijn blog te besteden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *