Over Deze Blog

Je bent beland op de blog van een uitbundig, gek, maar gevoelig mens: mijn naam is Cyrine Beune en ik ben achttien lentes jong. Mijn leven bestaat voornamelijk uit mijn fantastische studie mediaredactie en leiding geven bij de scouting (is leuker dan het klinkt!). Maar een ander groot deel van mijn leven is zelfontwikkeling. En dat is precies waar ik over blog.

Zo’n twee jaar geleden was ik redelijk ongelukkig en had ik een zelfbeeld beneden het vriespunt. Daar kwam verandering in toen mijn zus overleed en ik besloot niet meer thuis te willen wonen. Dit bleek de eerste stap te zijn naar het fijne leven dat ik nu leef. In deze tijd (mei, 2015) besloot ik deze blog te maken om mijn verhaal op te kunnen doen. Inmiddels is de kern van mijn blog veranderd naar zelfontwikkeling. Mijn kennis en ervaring over jezelf accepteren en ontwikkeling deel ik graag met alle andere mensen op deze planeet. Ik deel persoonlijke verhalen en notities uit de tijd dat ik ongelukkig was, maar vertel ook over de succesmomenten in mijn nog jonge leven.

Zelfontplooiing, daar strijd ik voor. Dat is waar ik voor sta. Ik ben veel bezig met de media en wil daar ook dolgraag in werken. Het spreekwoord ‘de aanhouder wint’ is echt mijn lijfspreuk. Een nee, is voor mij een kans om ergens anders een ja te krijgen.

Met mijn verhalen, ervaring en tips hoop ik mensen zoals jij een stukje blijer te maken!