Over Deze Blog

Je bent beland op de blog van een uitbundig, gek, maar gevoelig mens: mijn naam is Cyrine Beune en ik ben negentien lentes jong. Mijn leven bestaat voornamelijk uit zelfontwikkeling. En dat is precies waar ik over blog.

Zo’n twee jaar geleden was ik redelijk ongelukkig en had ik een zelfbeeld beneden het vriespunt. Daar kwam verandering in toen mijn zus overleed en ik besloot niet meer thuis te willen wonen. Hoewel het een tamelijk bizar beslissing was, bleek dit de eerste stap te zijn naar het fijne leven dat ik nu leef.

In deze tijd (mei, 2015) besloot ik te bloggen om mijn verhaal te kunnen doen. Inmiddels is de kern van mijn blog veranderd naar zelfontwikkeling. Mijn kennis en ervaring over jezelf accepteren en ontwikkeling deel ik graag met alle andere mensen op deze planeet. Ik deel persoonlijke verhalen en notities uit de tijd dat ik ongelukkig was, maar vertel ook over de succesmomenten in mijn nog jonge leven.

Ook blog ik over dingen die ik leuk vind: muziek, gedichten en verhalen. Of ik vertel iets uit mijn persoonlijke leven op dit moment.

Met mijn verhalen, ervaring en tips hoop ik mensen zoals jij een stukje blijer te maken!